Results 1 to 7 of 7

Thread: Did you changed font size or something?

  1. #1
    Banned
    Reputation
    95
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Mississauga
    Posts
    2,316

    Did you changed font size or something?

    Thread titles no longer fit in the row, the bottom of the text is cut off when bolded/unread

    Attachment would be provided if a 21kb GIF file was able to be attached.

  2. #2
    Bronze Mad Dad's Avatar
    Reputation
    10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    North of USA
    Posts
    259
    Confirmed. I see the same problem with both Firefox and Chrome. I'm guessing a little css glitch when adding in the new double right arrow icon ...

  3. #3
    Owner Dan Druff's Avatar
    Reputation
    4578
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    31,790
    Blog Entries
    2
    I just shrunk it down a bit, to see if that helps.

    Clear your cache and tell me if it's better.

  4. #4
    Bronze Mad Dad's Avatar
    Reputation
    10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    North of USA
    Posts
    259
    Seems ok now.

  5. #5
    Banned
    Reputation
    95
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Mississauga
    Posts
    2,316
    The 2nd line of the 3rd column (last post) on the 'new posts' screen still has the issue. It's fine everywhere else as far as I have noticed.

  6. #6
    Bronze Mad Dad's Avatar
    Reputation
    10
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    North of USA
    Posts
    259
    Confirmed. About 2/3 across the screen where the same icon appears, the same problem is occurring. The text is aligning at the bottom of the icon, and the containing box does not allow the descenders (part of letters below the bottom) to display. css can drive you crazy and cause you to lose hair.

  7. #7
    Banned
    Reputation
    95
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Mississauga
    Posts
    2,316
    Quote Originally Posted by pokerlover View Post
    Quote Originally Posted by Deal View Post
    The 2nd line of the 3rd column (last post) on the 'new posts' screen still has the issue. It's fine everywhere else as far as I have noticed.
    Well i had also find this issue and yes it still have.
    confirmed to be fixed in PFA 2.0

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. File Size restrictions for uploads
    By nutty007 in forum Flying Stupidity
    Replies: 6
    Last Post: 06-17-2012, 12:23 PM
  2. Replies: 23
    Last Post: 05-27-2012, 12:17 PM
  3. Here is what I changed on the site this weekend...
    By Dan Druff in forum Flying Stupidity
    Replies: 26
    Last Post: 05-19-2012, 05:18 AM
  4. blackwater/xe/whatever name they've changed to footage
    By yaahello in forum Flying Stupidity
    Replies: 19
    Last Post: 04-13-2012, 02:53 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-16-2012, 12:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •